EMCC România

EMCC există pentru a dezvolta, promova și seta așteptările celor mai bune practici în mentoring, coaching, supervizare și team coaching. Viziunea noastră este să fim organizația de referință în mentoring, coaching și supervizare.

https://www.emccromania.org/

Contact us

This is a past event. Registration is closed. View other EMCC România events.

Detalii eveniment

Sesiunile Q&A oferă un spațiu online de conectare cu echipa MOZAIC în care puteți să adresați întrebările, provocările și sugestiile care apar de-a lungul programului. Intenția lor este de a depăși bariera digitală prin acces direct și de a maximiza caliatatea experienței voastre ca participanți. Vă invităm să le salvați în agendă pentru a le putea accesa atunci când vă este de folos: 19.00 – 20.00 RO – 23 mai, 27 iunie, 1 august, 5 septembrie, 3 octombrie.


Vino alaturi de noi, pentru a pune intrebari, si a afla mai multe despre intentiile si desfasurarea programului MOZAIC!


MOZAIC aspiră să fie soluția pentru cei în căutare de suport în carieră, pentru cei care se mută între țări și pentru oricine are nevoie de modele profesionale și/sau expertiză specifică oferite de profesioniști care:

  • au fost formați să fie mentori,
  • sunt membri într-o asociație profesională, demonstrând angajamentul pentru propria lor pregătire,
  • utilizează supervizarea pentru susținerea și creșterea profesională continuă,
  • se antrenează constant și primesc feedback de la colegii lor mentori profesioniști,
  • utilizează sistemul de acreditare profesională ca o recunoaștere a calității și consistenței în lucrul cu clienții.

Dorim să acreditam programul MOZAIC și să-l oferim către clienți externi plătitori, remunerându-ne și mentorii din program. De aceea avem un cadru de desfășurare profesionist și poate mai elaborat decât alte programe pe care le-ai experimentat.

Discover and connect with other attendees.