This is a past event. Registration is closed. View other EMCC România events.
EMCC România logoClubul de Coaching logoALCHEMICO logo

When

Thursday, May 9, 2024 (15:30 - 19:30) GMT+3

Add to Calendar

Where

Ibis Politehnica

Bucuresti, Sector 6, Romania

Show on map

Event Details

EMCC Romania și Clubul de Coaching vă invită la o întâlnire specială cu focus pe alchimie și diversitate, pe antrenament și feedforward, pe colaborare și viitor. Întrebările la care dorim să căutăm împreună cu voi variante de raspuns sunt:

  • Cum ne păstrăm angajamentul pentru dezvoltarea profesională continuă (Competența EMCC #2)?
  • Care e suportul pe care îl putem primi de la colegi cu formări și experiențe profesionale diferite?
  • Care este nevoia ca să fim împreună?
  • Cum te ajuta feedback-ul colegilor (Competența EMCC #8)?

Gazdă ne este Clubul de Coaching și Paul Costin.

Andreea Rebălțescu ne va ajuta să avem și un track online, pentru colegii care vor să participe și geografia îi face să fie la distanță de București. Linkul zoom de conectare este: https://us02web.zoom.us/j/9627432937?omn=83717102326

Raluca Mihăilă, membră EMCC România, coach și mentor acreditat, ne va introduce în tainele alchimiei profesionale și vine cu o experiență-surpriză de la ALCHEMICO, alături de Stelea Dumitrescu. Raluca este arhitectul din spatele ecosistemului ALCHEMICO, iar Stelea este creatorul de experiente inspirate de acest portofoliu romanesc de ape aromatizate cu extracte naturale, indulcite cu sirop de agave ecologic si carbonatate fin, precum sampania. Împreună cu Vlad Duțescu sperăm să oferim o ocazie de experiență și conectare specială, pentru membrii EMCC România și participanții la Clubul de Coaching.

Speakers

Menu